Farah's FotoPage

By: Farah Mabror

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Friday, 19-Aug-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
My cutie...

Cakkk....sape nak ambok gambo nih?
Yum..yum...sedap ler makna jari nih
Huhuhu...bulatkan mata
View all 11 photos...
Gambar-gambar Mu'adz yg suka sgt baring kat 'kick & crawl aquarium' die...Favorite thing yg paling die suka ialah main bola.....Habis nak runtuh 'kick & crawl aquarium' kalau die mula buat 'smash' maut die kat bola tuh...Worth gaks ler bile mainan tuh since mainan tuh leh ditukar jadi terowong bile Mu'adz dah pandai merangkak...


Saturday, 19-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Lahirnya Ahmad Mu'adz bin Abdul Aziz

Leh gelak lagi walaupun tgh contraction
Fresh from my womb...hihihi
Zzzzzzz....saya ngantuk
View all 18 photos...
19 Mac 2005....tarikh lahir cahaya mata yang ditunggu-tunggu oleh Farah dan suami. Mu'adz lahir pada 1.45 ptg di Pusat Rawatan Islam Az-Zahrah, Bangi. Mu'adz lahir seminggu awal dari expected due date. Ahmad Mu'adz nama diberi...moga jadi penyeri hidup kami berdua.


Tuesday, 1-Feb-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
8 month++ pregnant

Ambik angin kat chalet atas air
Reception area..with hubby
Sape ek yg lebih tembam?..hihihi
View all 5 photos...
Gambar ni diambik masa gi Chalet Sg. Hj Dorani di Sungai Besar, Selangor.Tengah pregnant lebey kurang 8 bulan, ade semangat yang begitu tinggi untuk gi jalan-jalan. Jalan-jalan tu kira salah satu cara untuk release tension ..hihihi...Leh lagi berlari dalam opis masa pregnant, kalau setakat jalan-jalan tu kire tahap biase la....


Chalet-chalet tu dibina atas air....nampak best jek interior nye...Customer leh pilih samada nak pemandangan laut ke hutan paya bakau. Leh mancing lagi kat beranda chalet tuh...Ingat nak nginap la kat sane satu hari nanti....huhuhuhu


Monday, 21-Jun-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Sekitar majlis perkahwinan Jie & Anwar

Gaya posing maut..:)
Gaya bakal isteri kepada Anwar
Dalam tema ungu....Sama padan, sama cantik
View all 25 photos...


Thursday, 3-Jun-2004 00:00 Email | Share | | Bookmark
Majlis Aqad Nikah, 20 April 2003 di Pahang

Gaya bakal seorang isteri..:D
Pengantin lelaki mendengar khutbah nikah..Concentrate tak tu?
Selepas sah menjadi suami isteri
View all 6 photos...


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net